Tervezés

Egy félsziget ház az Austin-tónál, texas

Egy félsziget ház az Austin-tónál, texas



We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Mit kapsz, ha egy olyan kortárs formatervező stúdiót kombinálsz, mint például a Bercy Chen Stúdió, egy hagyományos, 1980-as évek tóházával, közvetlenül az Austin-tónál? Látványos nyaraló, lélegzetelállító kilátással, amely magában foglalja mindkét világ legjobbjait - tehát a hagyományos tóház kényelme és a modern formatervezés pihentető képességei. Az eredeti otthon az 1980-as években épült, és a Bercy Chen Studios csalódásaként nem élvezte a látványos tóra néző kilátásokat, csupán pár méterre a háztól! Ez az oka annak, hogy a mennyezettől a padlóig terjedő nagy üveg ablakok beépítésre kerültek az egész ház körül - annak érdekében, hogy a gyönyörű kilátás a lehető legnagyobb mértékben elérhető legyen. Az előző ház szintén nem tartotta tiszteletben vagy figyelmen kívül hagyta a környező természetét - de Bercy Chen mindenképpen megváltoztatta az átalakításukat! Http: //vimeo.com/8042020

  • 1 |
A tető a jobb felső sarokban kezd feloldódni - a tetőnek ez a része rácsos fából készült, és az üvegkémény található. Ezt úgy tervezték meg, hogy tovább kösse a házat a körülötte lévő természetes világgal.

  • 2 |
Egy medence szinte körülveszi az egész házat, innen származik a „Peninsula House” név. Az expanzív üvegajtók kinyithatók, és szó szerint kijuthatnak a nappali szobából a nyugodt és modern medencébe egy gyors, frissítő merülés érdekében.

  • 3 |
A medence, a szolárium és a vegetatív tető hozzá lett adva a természetes környezethez.

  • 4 |
Üvegtáblás falak veszik körül az egész házat. Üveg erkély került beépítésre a tetőbe. A hagyományos gerendákat és a tetőszerkezetet absztrakttá alakították át.

  • 5 |
Sok üveg, acél és új részletek voltak felhasználva a ház teljes feltalálására.

  • 6 |
A szín, a visszaverődés (mind az anyagokból, mind a környező medencéből) és a geometria a lehető legnagyobb mértékben beépült a formatervezésbe, hogy a természetes fény mélyen a házba kerüljön.

  • 7 |
A modern és elegáns nyitott konyha és étkezősarok.

  • 8 |
A hagyományos tóház néhány tippje vagy eleme továbbra is a házban marad. A konyha, bár áramvonalas, sötét, gazdag mahagóni szekrényekkel van berendezve.

Ingyenes frissítéseket kaphat e-mailben vagy a Facebookon keresztül

... ÉS INGYEN INGYEN INGYEN ezt az könyvet

  • 9 |
Noha modern, a belsőépítészet megőrzi a tóparti nyaralás otthonának otthonosságát.

  • 10 |

  • 11 |
A rendkívül egyszerű étkező lehetőséget kínál nyugodt esti étkezésre.

  • 12 |
Még a mellékhelyiségből kilátás nyílik a szabadba.

  • 13 |
A modern, zöld növények által körülvett erkély még inkább ki van téve a ház elõtt a természeti világnak, üveglapok használatával.

  • 14 |
Ez a ház vörös és fabútorokkal berendezett olvasóterme.


Köszönöm, 1 kedves Design Blog.


Nézd meg a videót: A szellemváros rejtélye teljes film (Augusztus 2022).