Tervezés

Bauhaus stílusú otthon belső üvegfalakkal

Bauhaus stílusú otthon belső üvegfalakkal


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

A Tel-Aviv szívében egy 1930-as években megőrzött Bauhaus épületben található egy lakás, amelyet felújítottak, hogy tükrözze korábbi dicsőségét. Ez az Amir Navon és Chen Navon építészek magánháza, akik Lital Ophir és Ilana Bronfen belsőépítészekkel közösen dolgoztak a 97 négyzetméteres területen. Az átalakításban egy 37 négyzetméteres erkély is található, ahonnan kilátás nyílik a város egyik legvonzóbb útjára, amely az izraeli nemzeti színház, a „Habima” mellett található. A csapat együttesen elismerte annak fontosságát, hogy az épület örökségét tiszteletben tartsák az 1930-as évek klasszikus Bauhaus építészetének megőrzésével, és elindította a kortárs belső tér klasszikus-európai stílusú injekcióját.

  • 1 |
Ezt a lakást korábban néhány évvel ezelőtt felújították a korábbi bérlőkkel, ám ennek eredményeként egy szűk és unalmas hely volt, természetes áramlás nélkül a kültéri erkély területére. A lakás elvesztette jellegét és az egyedi stílusérzetét. Úgy döntöttek, hogy a belső teret nagy téglalap alakú térként kell fenntartani, amely párhuzamosan fut a 4 tolóajtóval a Bauhaus erkély felé, hogy a természetes fény be tudjon mosni.

  • 2 |
A fehér, szürke és fekete monokróm színes raklap képezi az alapját a zöld és kék sokkal erősebb jegyzetéhez, mint például ez a BB Italia Husk kanapé, amely az erkélyre néz.

  • 3 |
A Vitra által készített Slow szék, amelyet a padlótól a mennyezetig tartó polcok közelében helyeztek el, kényelmes helyet kínál az olvasáshoz. A hátteret egy eredeti tömbfalak fedik le, és a Doshi Levian szőnyeg kiegészíti a nyugodt megjelenést.

  • 4 |
Az 1930-as évek lakásának mennyezetét eredeti, 3 méter magasságban tartották. 4 érdekes étkezős függőlámpa beszerelésével felhívják a figyelmet nagy magasságra. A nem megfelelõ modern étkezõszékek mókás jellegû táskákat adnak az asztalhoz, amely a konyhasziget elõtt található a kanapé mögött.

  • 5 |
Az élettér tiszta és szellős érzése egy sor önálló elem megvalósításából származik, amelyek nem zavarják meg a teljes teret. A „szigetek” fogalmi fogalma és az anyagok Carrera márványkő, acél, üveg és halszál tölgy megegyezik egy hűvös hangulattal.

  • 6 |
A konyhát egy nagy zöld tároló kocka és egy egyedi tervezésű központi konyhai sziget alkotja, amelyet elöl és hátul használnak fel. A részben úszó fehér sziget tartja a főzőlapot és a sütőt, a sütőt és a mosogatógépet. A zöld szekrények két hűtőszekrényt, egy vízbárot és egy kávéfőzőt rejtenek, valamint edényekhez és nagykereskedelemhez.

  • 7 |
A sétányok természetesen e szabadon álló kövek között alakulnak ki, és utat vezetnek a hálószobákhoz, a fürdőszobákhoz és az erkélyhez.

  • 8 |
A magas, zöld konyhai tárolókockát teljesen üveg üveg borítja, amelyet kőfehér színű belga profilok osztanak fel, emlékeztetve az épület európai stílusára. A zöld szekrények mindkét oldalán elhelyezkedő ajtók játszószobába vezetnek.

  • 9 |
A zöld kocka ezen az oldalon is tárol némi tárolót, amely tökéletesen használható játékok tartályának tárolására, vagy művészeti és kézműves kellékek megszervezésére. Thekid dekorációja egyszerű volt; csak szépen bekeretezett műalkotások utalnak a szoba rendeltetésére.

  • 10 |
A belső természetes biztonsági vezetékes üvegfal és ajtók révén extra természetes fény jut a játszószobába.

  • 12 |
A hálószobához belépő profilos üvegajtókkal lehet belépni, amelyek megegyeznek a nyitott terű nappaliba nézettel. A hálószobás fal valójában egyedi tervezésű moduláris egység. Az egyedi asztalosütő ​​ülőpad egyaránt az egyik oldalon a lakásba belépő és azt kilépők számára, és a másik oldalon a hálószobából elérhető szekrény. A saját fürdőszobát mázas tér borítja, teljes kilátással a hálószobára, amíg a magánélet függönyét fel nem húzzák.

  • 13 |
Több réz akcentussal rendelkező darab található a fürdőszobában. Az itt található többi elem teljesen fehéren maradt, hogy friss, ragyogó megjelenést nyújtson. Még az egyedi csaptelep, a falra szerelt kocka-medence fölött, rendelkezik hófehérkezeléssel.

  • 14 |
Egy kicsi asztal praktikus polcként szolgál a szappan adagolókhoz, így a fürdőkészlet zuhany alatt könnyen elérhető.

  • 15 |

  • 16 |
A gyerekszobát úgy tervezték, hogy egy fiatal fiú és lány elférjen. Az egyedi méretű ágy lehetővé teszi a kettő alvását láb-lábig, alul tároló fiókokkal.

  • 17 |
A gyermekek szobája betonfalakból épült, és csupán 10 négyzetméter nagyságú. Korlátozott aránya miatt a padlóterületet a lehető legtisztábbnak tartották, hogy tágabb teret biztosítson a gyerekek számára, ezért találjuk a játékteremben tárolt játékok többségét. Az egyedi ágy mellett egy speciális szekrény is kialakításra került. Ennek közepén egy beépített pelenkaváltó állomás található.

  • 18 |
A fürdőszoba egy minimalista ügy, fekete csaptelepekkel és faliszekrényekkel.

  • 20 |
A Bauhaus erkélyén elegendő hely van egy családi piknikasztalhoz a kellemes al fresco étkezéshez.

  • 21 |
Két kényelmesen párnázott ülés van elhelyezve az erkély hossza mentén, hogy a háztulajdonosok élvezhessék a kilátást különböző nézőpontokból és különböző napszakokban, amikor a nap körbejár.

  • 22 |


Ajánlott olvasmány: Kortárs Bauhaus stílusú otthon Haifában


Nézd meg a videót: Tér-Hatásban a minimál, mint lakberendezői stílus,ahogy Fest Krisztina lakberendező látja (Lehet 2022).